Akibas Trip Undead Undressed-RELOADED

Developer: ACQUIRE Corp. Publisher: XSEED, Marvelous USA, Inc. Release Date: May 26, 2015 Genres: ActionAdventureCasualRPGVisual Novel/Anime Console: PC Type: Full ISOVisual Novel Size: 2.09 GB Single Link Compressed
Free download Akibas Trip Undead Undressed-RELOADED, below provided a description of the game, screenshots, trailers, system requirements, download link, and installation game

This suburban Tokyo ward’s seen it all, from Japan’s post-war reconstruction to the economic bubblegum crisis of the ’80s. Always on the cutting edge of progress, with a little something to offer even the most fetishistic of appetites, it was almost inevitable that this singular technocracy of indulgence would give birth to a whole new kind of appetite altogether.

 

Enter, the “Synthisters” – vampires who prey upon the life energy of the town’s unsuspecting figurine-chasers, maid café connoisseurs and cosplayers. Those victimized by Synthisters take on the properties of their attackers while also withdrawing from society and becoming veritable shut-ins due to their newfound fatal weakness to sunlight.

 

AKIBA’S TRIP tells the story of one such unfortunate soul: a young man named Nanashi who was lured into a trap by the promise of rare character goods and transformed into one of the walking undead. He, however, was spared the worst of his fate by the bloody kiss of a mysterious Synthister hunter named Shizuku. Together with the rest of his companions in an organization unofficially dubbed the “Akiba Freedom Fighters,” Nanashi and Shizuku must uncover the truth behind the Synthister plague and save Akiba from being overrun by violent, antisocial energy vampires.

 

And of course, the best way to fight vampires is to strip them down to their skivvies so they melt in the noonday sun…

Minimum Requirement

Operating System: Windows Vista (SP2) Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 (1GB VRAM) DirectX: Version 11 Hard Drive: 3 GB available space Sound Card: Compatible with DirectX 11 Additional Notes:

Recommended Requirement

Operating System: Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8 Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB VRAM) DirectX: Version 11 Hard Drive: 3 GB available space Sound Card: Compatible with DirectX 11 Additional Notes:

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

70 Responses to Akibas Trip Undead Undressed-RELOADED

  1. andre bawazier says:

    mantep min, sagkyu

  2. Arrysatrya Yanda says:

    Gile Ngebut Banget,makasih banyak Min :v

    Akhirnya bisa nyoba dulu,sempet ragu buat beli

  3. Septian Ryandi says:

    spek kgak kuatt 🙁

  4. Hertan Viking says:

    Gilaaa……speknya

  5. Pniel Van Rossum says:

    Lancar Jaya kah?
    ato masih ada trouble???

  6. Andre says:

    Not working padahal spek pc mncukupi (4gb ram, !7 2,5 Ghz + turbo

  7. FindBp says:

    Gak salah tuh spek 😐 , Gila aja VN 8Gb Ram 😐

  8. RobbyNurR says:

    That is the Official Requirements, say Fu*k with that things -_-
    I have already play this game and no problem or lagg, seriously.

    My System :
    Core i3 3.30 GHz
    4 GB RAM
    Interl HD 4000

  9. Zein MuhammadFirdaus says:

    bro gw ngereze terus pas setelah milh level gamenya, apa gara” speck ga mencukupi ya? ram 8gb vga 9800GT procie core2duo 2.8ghz

  10. Yami Sapta says:

    thanks min

  11. Reza Naufal Rabbani says:

    Hmm… Mungkin bisa di akalin dengan resolusi rendah dan low graphic.

  12. Reza Naufal Rabbani says:

    Thanks bisa gan… padahal speknya lemah

    Intel Celeron dual core 1.4 Ghz
    2 GB RAM
    Intel HD Graphics 3000

  13. Fahry Adam says:

    spek i7 4790 ram 8gb gak jalan nih game. ngefreeze abis milih level di new mode. ada solusi?

  14. Aries Effendy says:

    gak muncul gambar backgroundnya. solusinya gmn?

  15. Hanazono says:

    Lapor gan, game berjalan dengan lancar di i5 ram 4gb 🙂 thanks kaka :*

  16. Janu Arisman says:

    cara nge low in graphics gmn?ane mlh terang banget + lag

  17. Number says:

    punyaku Core i3 Ram 2 GB ;(

  18. ard says:

    blank putih benerin nya gimana gan? intel i3 2,2Ghz, Ram 4Gb , intek HD 3000

  19. Ilham Pambudi says:

    config gagal terus
    ga bisa diklik jadinya

    need help

  20. Rizky Endriansyah says:

    acces config.dat was danied…
    maksudnya gimana tuh… zzzz…

  21. agung says:

    min ni knpa gak keluar avatar nya

    trus pas loading langsung stop working

  22. Dedy Yulianto says:

    characterny gk kliatan, mohon bantuannya dong

  23. stuart says:

    gan setting controllernya gimana

  24. Arga Algus says:

    klo muncul gambar kek gtu gmn ya gan apa spek pcnya kurang bgus.

  25. Tojou Koneko says:

    gan,kok game nya gak bisa di save ya..?? :3 *JAWAB DONG PLEASE,ANE SUKA NIH GAME SOALNYA..!! :3 PLISSSSSSS

  26. Tojou Koneko says:

    :3 :3

  27. AlVeaN Jumper says:

    parah gua lagi dah, kagak bisa run .exenya udah run as juga gk mau masuk

  28. MrahadyanW says:

    Stopped Working !!! ada yang tau fix nya?

  29. chairy hidayat says:

    work gan….
    buat yg gak work jalanin gameny run sa administrator ya dan yg mainy pake kontroler murahan pakai aplikasi “Motionjoy gamepad tool” biar gak ribet setingny

  30. Pniel Van Rossum says:

    min request crack nyaaja dong, soalnya crack yg asli gak mau di copy.
    tolong kirim ke email ini ya: [email protected]
    Sankyu

  31. mwahahahha Work !!

    Grafik dan performance : HIGH semua :v

    iCore 7 , RAM 8 GB,Nvidia GeForce GTX 760 :v

  32. wameklop says:

    ini solusinya gimana ya?layarnya jadi gede semua

  33. Ilham Ajian says:

    Udah diinstal sesuai petunjuk gan, tapi pas dibuka enggak jalan. Udah ane coba segala cara, tapi tetep ga jalan. Run As Administrator, restart pc berkali-kali, bahkan ane coba di pc yang lain juga tetep aja gak jalan. Terakhir, ane coba download ulang, tapi masalahnya tetap sama, pas dibuka exe-nya, nothing happen.

  34. Najmy Yaritsul Firdaus says:

    pas mau copy steam_api.dllnya ko malah kaya gini, giaman gan?

  35. Septian Ryandi says:

    ada yang tau gk cara ngatasi gambar nya gk muncul apa” ?
    background nya putih smua ..
    tlong bantuannya donk..

  36. Saventa Zaraki says:

    bro ane download nih game and freeze in loading, kadang juga sering close program pass mulai start game
    kasih ane solusi gan thx

  37. I.N says:

    work di spek med end

  38. Zirith221 says:

    trimas minnnn. Sngat membantuu 😀

  39. Rullyan Syah Kurniawan says:

    gan, gue bagi save data nya dong kaga bisa maen gue

  40. RAMT says:

    Ada yg tau ini kenapa??

  41. RAMT says:

    Ada yg tau ini kenapa??.

  42. dimas rizky says:

    ada yang tau cara dapat free dlc gak

  43. ShamanTheBeater says:

    saya bisa main nya.. tp patah” gerakan nya.. gimana solusi nya? <('-'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − twenty =