Artificial Academy 2 [English]

Developer: Illusion Publisher: Illusion Release Date: June 13, 2014 Genres: Visual Novel/Anime Console: PC Type: Visual Novel Size: 6.5 GB Single Link Compressed
Free download Artificial Academy 2 [English], below provided a description of the game, screenshots, trailers, system requirements, download link, and installation game
Artificial Academy 2 (ジンコウガクエン2, Jinkou Gakuen 2) is an eroge (hentai) high school social simulation, spun off from Illusion‘s Artificial Girl series, to be released by Illusion on June 13, 2014.This game is a sequel of Artificial Academy which released 2011.
Even if this game is supposed to be similar to AA1, I can’t help but feel apprehensive. Reading everyone’s stories make me assume that I’d get a “everyone’s bipolar” simulator, though hopefully I’d be able to discern its pattern similar to how I did in the first game.
Moreover, I usually play passively. It was the usual way of not pissing anyone off; hence, everyone’s opinion of the player character increases in exponential time. AA2 suggests that I might get screwed if I don’t frequently interact with anyone… which I hope isn’t true. Having to babysit numbers for everyone is not as fun in AG3.
There are also people hinting that sexual orientation might matter less; where everyone can fall with anyone – giving only the latter the power to reject if they’re incompatible. This means there’s potential for everyone to get NTR’d, unless you’ve arranged a huge harem only for yourself. I hope it’s more than just that.

Minimum Requirement

Operating System: Windows Vista / 7 / 8 (x86/x64) Processor: Pentium IV 2.4 GHz Memory: 1 GB Graphics: 256 MB, Pixel Shader 2.0 DirectX: DirectX 9.0c Hard Drive: 12 GB Sound Card: Support (DirectX® 9.0c) Additional Notes: Sedia Tisu sebelum Hujan :D

Recommended Requirement

Operating System: Windows Vista / 7 / 8 (x86/x64) Processor: Core2 Duo 2.6 GHz Memory: 2 GB Graphics: 512 MB, Pixel Shader 3.0 DirectX: DirectX 9.0c Hard Drive: 12 GB Sound Card: Support (DirectX® 9.0c) Additional Notes: Sedia Tisu sebelum Hujan :D

Kumpulbagi :

Artificial Academy 2

Uptobox :

Artificial Academy 2

Tusfiles :

 Artificial Academy 2

Kumpulbagi, Uptobox, Tusfiles

1. Download these game
2. Unrar
3. Install the game
4. Play the game from Desktop shorcut
5. Happy Coli ^_^

58 Responses to Artificial Academy 2 [English]

  1. hanz says:

    bang, ini english version apa japan version.,kok trailernya japan?

  2. koutaro says:

    kalo bisa upload torrentnya jg

  3. Imagination says:

    Update terus VN versi English min and thank you 🙂

  4. Vakin says:

    Bang minta link partnya doang. 2 part juga gapapa.. ane sering gagal kalo donlot file diatas 4gb.. Thanks 🙂

  5. reja says:

    min ini setup apa udah jadi ? kok pass download kayak udah di install

  6. YO says:

    bang ini kok pas di unrar malah eror si -_-

  7. A says:

    gan gamenya error yah, pas main kok gak bisa interaction

    • Admin says:

      Ini game work 100% -_- masalah nya ada di PC ente, coba uninstall game nya. kalo tetep gak bisa, coba uninstall windowsnya 😀

  8. Ruu says:

    Bang Ada Eroge RPG kga ? :v ,soalnya ane pernah liat di wall pas mau di carii tapi lupa jdulnya , klo ada tlong upload ya :3

    Thank Before

  9. ASU says:

    ada yang berhasil main gak.?

  10. Dyar says:

    Config Data Not Found?….how to fix it?

  11. Crayanne says:

    saya juga mempunyai masalah yang sama dengan @Dyar kira” solusinya gimana ya udah edit registry tapi tetep sama aja

  12. Compiler says:

    untuk yang permasalahan “Config Not Found (Data)” coba kamu ke Regedit…

    1. Run (Windows + R) lalu ketikan “regedit” tanpa kutip
    2. lalu ke folder HKEY_CURRENT_USERSOFWAREillusionAA2Play
    3. Ubah Bagian INSTALDIR dengan url tempat installan aa2 mu
    4. run AA2Play_English.exe
    5. Semoga Bermanfaat

  13. Arrysatrya says:

    Punya gw Pas Click Play Tulisannya “Now Loading” Abis itu Blank putih

    Ada Solusi?

  14. Abi says:

    ini pas mulai ga ad interaction sama sekali -_-

  15. FFclas says:

    min sediain DLC hongfire dong kalau bisa 🙂

  16. Pingback: URL

  17. Resurianne says:

    min kalo udah download gimana ya
    kan open game
    new game
    buat class
    buat club
    trs kan ada ruangan,bagian atas ada icon
    pas ku klik ada 2 tombol,tapi ga ngefek apa”
    itu diapain ya?
    masa diem dalam ruangan doang @[email protected]

  18. GMDragon21 says:

    game cacat ni pas di extract game nya buka instalan tapi da jadi,terus di paly enga bisa karena ini game copy paste buka istalan di komputer,cacat la da cape” download malah gini

  19. Nuryanto Andi says:

    aku bingung nginstalnya -_-
    ada yg bisa ngasih tau cara nginstalnya secara detil?

  20. Fredy Espada says:

    sorry tanyak udh isa masuk gamenya ,problem enggak isa gerak ,

  21. Alif Rachman says:

    gan, reupload lgi dong di tusfiles
    mau nyoba :v

  22. Muhammad Ikhsan says:

    confiq file is not found ( data )
    Maksudnya apaan gan??

  23. Muhammad Ikhsan says:

    cara pemasangan characternya gimana ??
    kok gak ada characternya

  24. rendi says:

    bang sebutin semua dong game game 18+ nya mau download semua nih

  25. Frost says:

    gan ini cara maennya gimana gan?gamenya sih udah bisa cuma gak isa ngapa-ngapain

  26. ff says:

    this game have a serius problem i can’t talk with any chracters and i have stop working problem how can i fix this and when i wanna do any actions like ( insuls or appolgys) game is going to hang and i can’t do any thing

    • Alandies Prana says:

      Yeah it’s happenin to me as well. After I talk to someone, it’s stuck in conversation mode. I can’t continue what ever I wanna do, just stays in conversation mode

  27. sid says:

    Min ini abis exstrak ndak perlu install ya??

  28. sid says:

    cara installnya gimana koq ndak ada setupnya waktu play via AA2Play_English dibilang game belum terinstall?

    • Alandies Prana says:

      Kalo ane sih langsung otw google gan
      Inisiatif aja sih

      Saran ane berikutnya, liat ada file txt READ ME FIRST
      tau artinya READ ME FIRST? gatau? buka google translate

  29. Alandies Prana says:

    min kalo masalah kayak ane gmn? Abis ngobrol ama orang, stuck disitu. Gambar muka orang yang kita ajak ngobrol, sama tulisan dibawahnya. Ga bisa diapa2in lagi, cuma bisa diputer2 gambar orangnya

    Baca2 harus pake applocale, ntar dah nyari lagi
    masih pening

  30. fafa ilham says:

    Gan, AA2makernya download sendiri ato udah ada di rar nya?

  31. Aldy-kun says:

    “5. Happy Coli ^_^ ”

    :v

  32. Neko-chan says:

    My anti-virus program says its a dangerous file. Can I get some sort of confirmation that this is not a virus?

  33. Neko-chan says:

    Maaf saya tidak berbicara bahasa ini , tapi google menerjemahkan kata -nya Indonesia jadi ini diterjemahkan buruk . Program anti virus saya mengatakan ini adalah file berbahaya, dan saya ingin beberapa konfirmasi bahwa ini tidak benar sebelum saya men-download file yang berpotensi berbahaya . Aku tidak suka mengambil risiko . Terima kasih.

  34. E04 Prototype says:

    Ciiieee para webo pasti suka ma ni game.wwkwkwkwk

  35. E04 Prototype says:

    yg download mesti jomblo.jhahahahah

  36. Tori Gonzalez says:

    Does this link still work? And is the game legit as in this is AA2 and not something else or malware : P

  37. Reza says:

    dear customers in foreign countries kenapa ya ?? solusi dong ??tolongg

  38. Ibrahim Tamtama Adi says:

    gimana nih cara nginstallnya?

  39. Teos FzKingLuckyS says:

    add video tutorial please…
    idk how to install

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 3 =