Tron Evolution-RELOADED

Developer: GameStar Publisher: Disney Interactive Studios Release Date: December 7, 2010 Genres: ActionAdventure Console: PC Type: Full ISO Size: 7.24 GB Single Link Compressed
Free download Tron Evolution-RELOADED, below provided a description of the game, screenshots, trailers, system requirements, download link, and installation game

Set during the era between the two TRON films, TRON: Evolution conveys the story of significant events within the TRON mythology. The game features an epic adventure across a massive digital world filled with high-mobility disc-based combat and advanced light cycles. TRON: Evolution is one of the keys to unlocking the TRON mythology. The games story takes place before the “TRON: Legacy” events and provides insight into the films past. As an integrated entertainment experience, the film will reference elements of the games story. Fans will want to play the game to learn more about the TRON mythology seen in the film, but each entertainment experience will stand on its own



Minimum Requirement

Operating System: Microsoft® Windows® 7 / Vista® SP2 / XP® SP3 Processor: 3.0 GHz Intel® Pentium® D processor or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ or equivalent processor Memory: 1.0 GB RAM (Windows XP®) / 1.5 GB RAM (Windows® 7 / Vista®) Graphics: NVIDIA® GeForce 8800 GT or higher, ATI Radeon™ HD 3870 or higher DirectX: 10 Hard Drive: 10 GB free hard drive space Sound Card: DirectX Compatible Additional Notes:

Recommended Requirement

Operating System: Processor: Memory: Graphics: DirectX: Hard Drive: Sound Card: Additional Notes:

Google Drive :

Tron Evolution-RELOADED

Uptobox :

Tron Evolution-RELOADED

Userscloud :

Tron Evolution-RELOADED

Google Drive, Uptobox, Userscloud

1. Unrar
2. Burn or mount the image
3. Install the game
4. Copy over the cracked content from the /Crack dir on the DVD to your
BinariesWin32Live dir
5. Play the game using GridGameLauncherc.exe
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

6 Responses to Tron Evolution-RELOADED

  1. rian says:

    maaf min kalo ini tuh admin RobbyNur ini admin nya sama gak http://www.oplss-team.com/,, (rmihawk) soalnya ane download yang part 7 dari kumpulbagi,, tapi pas part 7 nya lambat,,, padahal pas download part lain cepet,,

    • Admin says:

      Disini kan gak ada tertera dari Kumpulbagi :3 iyya kita ngambil dari situ 🙂 tapi udah izin sama yang bersangkutan kok

  2. rian says:

    oh gitu min, berarti kalo download part 7 nya dari mari ,, bisa di gabung sama part lain yang di web sebelah??

  3. Fizhu says:

    min kok pas dah kelar install, dah ane copy crack nya ke folder Binaries, pas ane mau play kok malah keluar error message ini The ordinal 42 could not be located in the dynamic link library C:windowssystem32xlive.dll. ” judul error message nya ” GridGameLauncher.exe – Ordinal Not Found ”
    gmna ye fix nya -_- , mohon pencerahan nya gan (y)

  4. Fizhu says:

    gan ane dah kelar nih install + copy crack nya, nah pas mau play kok malah minta aktivasi?
    minta serial game nya gan, mohon pencerahan nya ya gan (y)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 10 =